Viitorul Apropiat al Lumii (A)…   10 comments

Preiau cu tot respectul si inserez aici un articol de pe http://www.razvratit.wordpress.com insotit de o mai veche alegorie Graphika a mea, denumita nu intimplator ROMANIAN Apocalypse… spre INDESTULARE si INTELEGERE COLECTIVA…

Articolul mentionat a aparut zilele trecute in faldurile blogului mai sus amintit. Alegoria mea graphika a fost lucrata in anul 2008… Simturi, instincte, conexiuni, reflexii ciudat retraite de minti si perceptii diferite, intre oameni, care nici macar nu se cunosc…

Coincidenta viziunilor m-a obligat sa impletesc cele doua directii ( articolul si alegoria graphika ) intr-un TOT UNITAR, deloc de neglijat…

Interesanta experienta… Interesante Conexiuni care te obliga sa cazi pe ginduri, mai profund ca niciodata…


După ştirile care curg într-una, stau şi mă întreb: lumea asta chiar va mai exista în următorii 50 de ani, să zicem? Va fi cum era în Mad Max? Vom lupta frate cu frate şi soră cu soră pentru un pumn de apă? Va mai exista apă potabilă, în primul rând? Vom ajunge să mâncăm nisip plin cu scorpioni şi noroi plin cu larve? Vor mai exista animale? Vor mai exista plante?

Poate că sună apocaliptic, ceea ce nu este scopul acestei însemnări, însă tendinţa actuală duce exact în direcţia asta. Şi, pentru unii, apocalipsa se apropie. (de fapt, pentru aceştia se apropie de fiecare dată când ceva merge aiurea…, dar ăsta e alt subiect).

Să ne uităm puţin la contextul mondial actual: cazarii şi-au construit un câine puternic, prin care manevrează tot ce doresc. De fapt, manevrează prin partea financiară, toată lumea fiind interesată doar de cum o duce „financiarul“. Nu mai contează că se distrug ecosisteme, plante, animale, că mor sute, mii sau sute de mii de oameni.

Importante sunt pagubele materiale. Important e să nu scadă venitul, profitul. Important e ca banul să circule. Şi lumea este inundată cu mulţime de date economice, care mai de care mai false şi mai alarmante. Altele, dimpotrivă, sunt atât de optimiste de zici că ăla sau aia de a scris materialul au vorbit acu 2 secunde cu Dumnezeu. Sărăcia nu mai contează, decât din punct de vedere economic: cât putem scoate de pe urma ei. Bolile au devenit o afacere extrem de bănoasă (asta datorită şi lipsei de educaţie a oamenilor, în cea mai mare parte pentru că îşi doresc să înveţe cât mai puţin), din care singurii câştigători sunt fabricanţii de chimicale, supravieţuitorii. Iar aceştia nu vor fi niciodată (cel puţin acum) cei mulţi.

În ziua de azi se vinde tot. Mă uitam recent pe o seamă de însemnări de pe unele bloguri creştine şi vedeam cu groază cum creştinii se divid din ce în ce mai mult. Vedeam cum totul se vinde, inclusiv credinţa. Vedeam cum fiecare dă legi şi declaraţii după cum îl trece/ o trece capul, judecând în stânga şi-n dreapta pe toţi cei care nu sunt de acord cu ei, sau care au îndrăzneala să pună întrebări încurcătoare.

Însă partea cea mai gravă este mentalitatea care se impune din ce în ce mai mult, pe zi ce trece, mulţimii, conform căreia singura variantă de ieşire din criză este războiul. Pentru că în război, nu-i aşa, vor muri suficient de mulţi oameni (majoritatea bărbaţi) iar masa rămasă este mai uşor de manipulat. Tot în timpul războiului se crează aceeaşi impresie falsă de creştere economică dată de vânzările enorme de armament. Economia înseamnă, în primul rând pentru cei ce conduc destinele lumii, nimic altceva decât o pseudo-ştiinţă pe care o manevrează ei după bunul plac, comandând scăderea sau creşterea acesteia în funcţie de nevoile lor momentane.

Partea cea mai interesantă este că acum există şi această teorie a conspiraţiei, destul de bine susţinută cu dovezi, conform căreia se încearcă, tot în urma unui război, instaurarea unui guvern mondial, se încearcă uniformizarea oamenilor prin forţă. Scopul cel mai sigur al unei asemenea uniformizări este acela de a transforma oamenii în sclavi, unii cu mai multe drepturi decât alţii.

Bun. Să revin. Pe lângă căţelul SUA, cazarii au dispus înfiinţarea unui alt căţel: mUE. Oneonea Ioropeană. Modul de conducere este acelaşi: despotic şi indiferent. Scopul este acelaşi: transformarea oamenilor în râme manevrabile după bunul plac. Africa deja este docilă, ONG-urile făcându-şi treaba din plin. America de Sud ridică unele probleme prin venezueleanul Chavez. Cuba nu mă aştept să schiţeze vreo mişcare.

În partea cealaltă a globului, Rusia şi China au fost cumpărate. Astfel, după ce au pus laba pe Irak, Kuweit, Afganistan şi Pakistan, urmează Iranul şi Coreea de Nord. Japonezii sunt cuminţiţi pentru că sunt arătaţi cu degetul, după ce tot ei au fost bombardaţi cu bomba atomică, SUA şi aliaţii acesteia neadresând nicio scuză, niciodată, naţiei nipone pentru genocidul experimental din 1945. (Aceea a fost prima manifestare a adevăratului terorism). Restul Asiei nu prea mişcă, din frică, căţelul cazarilor având baze destul de bine poziţionate pe continent şi posibilitatea atacării oricărei ţinte în nu mai mult de două ore de pe mare.

Marea problemă rămân cele două state, despre care propaganda mondială mănâncă acelaşi căcat ca acela pe care l-au mâncat când a fost vorba despre armele de distrugere în masă ale lui Saddam. (Atunci doar ce s-a rafinat metoda de minţire, astfel încât impactul acesteia să aibă acum un rezultat mult mai bun ca în 2003, deşi opinia publică din acea perioadă a fost împotriva acestui război care a dus la pierderea a numeroase vieţi şi la irosirea unor sume imense de bani totul în folosul ştim noi cui) Se folosesc aceleaşi acuze care nu au avut niciun rezultat în 2003, dar care sunt acum alimentate de declaraţiile lui Ahmadinejad.

Iată ce am găsit în Agenţia pentru Investigaţii Media zilele trecute: trei materiale prin care se arată că declanşarea războiului este aproape iminentă. Le voi prezenta în întregime, cu legătura de rigoare.

( va urma…)

Sursa: http://www.razvratit.wordpress.com

Posted 6 iulie 2010 by Andrei D.MITUCA in Activitati care tin OMENIREA intreaga MENTHAL..., ACUM, Amintiri Neprafuite..., Andrei D.MITUCA..., Arte Scrise..., Arte Vizuale...Filme..., Arte Vizuale...Ideographie..., Articol Imprumutat cuminte..., Articol propriu..., Asa s-a INTIMPLAT..., Asa simt eu, ATUNCI..., Comunicare NONVERBALA..., COMUNICARE prin Vibratie Sonora..., Cultura ACCEPTARII..., Cultura ADINCULUI..., Cultura ADUCERILOR-AMINTE..., Cultura APEI..., Cultura ARIPILOR..., Cultura asa cum o inteleg eu..., Cultura CALATORIEI..., Cultura CREDINTEI..., Cultura DESPRINDERII..., Cultura DEZVELIRII..., Cultura FRICII..., Cultura GINDIRII..., Cultura IERNII..., Cultura IERTARII..., Cultura IMAGINII..., Cultura INFORMATIEI de Valoare..., Cultura INTELEGERII..., Cultura INTREBARII..., Cultura ISTORIEI..., Cultura LUMINII..., Cultura MEDITATIEI..., Cultura MORTII..., Cultura NAIADELOR, NEREIDELOR si OCEANIDELOR..., Cultura PINTECULUI FEMEII-APA..., Cultura PLOII..., Cultura POVESTILOR..., Cultura RESEMNARII Inteligente..., Cultura RESPECTULUI..., Cultura SARACIEI..., Cultura SCUFUNDARII..., Cultura SIMTURILOR..., Cultura SINELUI..., Cultura SUFLETULUI..., Cultura SUNETELOR..., Cultura TRAIRILOR..., Cultura TRUPULUI..., Cultura UMEZELII..., Cultura UMILINTEI..., Cultura VAZDUHULUI..., Cultura VAZULUI..., Cultura VIETII de DUPA..., Cultura VIETII..., Cultura VIZIUNII..., Definitii..., Fiul meu..., Ideea ca IDEOGRAPHIE..., INCAPINAREA de a nu cadea in GENUNCHI..., INCULTURA - draga noastra PRIETENA..., Informatii Imprumutate..., Istorii..., Mindria de a fi IDIOT..., NEREIDELOR si OCEANIDELOR..., Patrimoniu Universal..., Pentru Abis1957, Pentru Deea..., Pentru Doina POPESCU..., Pentru Fiul meu, Bogdan..., Pentru Maria POSTU..., Pentru MINE..., Pentru Tiberiu ORASANU..., PERSONALITATI..., Puterea IMAGINII..., Puterea Slabiciunii, REALITY Show..., REALITY TELEVISION..., REZISTENTA Culturii Romane..., Sindromul OBOSELII CHRONICE..., TATALUI meu..., Trairi de Dincolo de Simturi..., vie

10 responses to “Viitorul Apropiat al Lumii (A)…

Subscribe to comments with RSS.

 1. domnule Mitucă, alegoria dumneasvoastră este extrem de frumoasă şi, din păcate, de reală.

  toate cele bune.

 2. Multumesc din suflet d-nule RAZVRATIT… Si ma mai bucur ca-ti place alegoria mea, desi, subiectul este al naibii de neplacut… Imi pare bine sa putem colabora si pe aceste coordonate…
  Ziua, fie cu tine…
  adm

 3. Good! Thank you! I always wanted to write in my site something like that. Can I take part of your post to my blog?

 4. Nice post! You truly have a wonderful way of writing which I find captivating! I will definitely be bookmarking you and returning to your blog. In fact, your post reminded me about a strange thing that happened to me the other day. I’ll tell you about that later…

 5. Great read. Thanks for the info!

 6. I would like to say “wow” what a inspiring post. This is really great. Keep doing what you’re doing!!

 7. Hello, this is my first time i visit here. I found so many interesting in your blog especially on how to determine the topic. keep up the good work.

 8. I’ve been checking your blog for a while now, seems like everyday I learn something new 🙂 Thanks

 9. Of course, what a great site and informative posts, I will add backlink – bookmark this site? Regards, Reader

 10. I REALLY liked your post and blog! It took me a minute bit to find your site…but I bookmarked it. Would you mind if I posted a link back to your post?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: